сряда, 14 януари 2015 г.

Жлъч и Студио Буркан и в Djambore.com On Air по радио Реакция – този четвъртък, 19:00!


В 6-тото (666!) поред издание на любимото ви предаване за рап и хумор – Djambore.com On Air на гости ще ни бъдат MC Pingi, Крис Райбера и Любо от Студио Буркан. Ако се чудите who the f**k са тея, просто бъдете с нас и ще разберете. T. e. “че бидете потресени така, че чак ще ви държи влага да разправяте и на внуците си“ (ако доживеете до такива, разбира се – б.а.).

Във втората (а и не само) част на предаването ще си поговорим с М. С., известен сред някои още и като рапЕра Жлъч (или Жлъчезар Живков) от небезизвестното So Called Crew. Последният ще говори основно за любовните парчета в предстоящия си дебютен солов албум „YДАР“ и ще пие бира с нас.

Към края на предаването е възможно да ви зарадваме и с недостижими фрийстайл импровизации. Последното  не е сигурно, но със сигурност след предаването ще се напием (поне). Наздраве!

Слушайте ни на живо този четвъртък от 19:00 на http://www.reakcia.net/radio-reakcia-online/, а после и на запис в Mixcloud https://www.mixcloud.com/DJamborecom/ и https://www.mixcloud.com/aleksandarnedev/, където, by the way, Jah заповяда да ни последвате!!!

Повече за:

Студио Буркан

Жлъч

So Called Crew
https://www.youtube.com/user/SoCalledCrew







Няма коментари:

Публикуване на коментар